F. Lux tai miten vähentää visuaalinen väsymys


väsymys-Visual-evils-Tete-tieto kone-näyttö-PC

En tiedä sinusta, mutta kun teen pitkiä surffaus istuntoja tieto koneella, se tulee aikana, jolloin minulla on suuria pään särkyä, mikä johtuu tieto koneen näytön aiheuttamasta visuaalisesta väsymyksestä riippumatta näytöstä. F.luxin ansiosta onnistuin saamaan heidät katoamaan.

Aluksi en vain tiennyt, mistä nämä pään säryt tulivat ja he tulivat takaisin usein! Se vei minut jonkin aikaa määrittämään, mistä he tulivat. Jossain vaiheessa tajusin, että pään särkyä esiintyi joka kerta, kun minulla oli ollut pitkiä tieto kone istuntoja usean päivän ajan… (ei pysähdy joko, eh!)

Eri menetelmien testit

Sieltä Yritin erilaisia menetelmiä:

 • Päätös lauselman muuttaminen-ei mitään
 • Muuttaminen kirkkautta Nada
 • Aseta kontrasti-niet
 • Muuta virkistys taajuus-mitä laatta
 • Uudelleenkalibrointi värejä-mitään
 • Fontin vaihtaminen-ei
 • ClearType-fontin Akti vointi/deaktivointi-ei vieläkään mitään
 • Näyttöjen vaihtaminen-pfff
 • Sijainti valaistuksen mukaan huoneen ja itse valaistus-mitään

Lyhyesti sanottuna, Kaikki muutokset, joita voisin tehdä näytöllä, jopa muuttamalla sitä, eivät vain parantaneet minua!

Ratkaisuja

Minulla oli enemmän kuin kaksi ratkaisua testaamaan, että olin löytänyt tutkimukseni aikana:

 1. Suodattimen käyttäminen näytössä
 2. Käytä F. Lux-ohjelmistoa

Suodattimen käyttäminen? BOF, ei tehokkuutta ja halua nähdä mitään muuta näytöstä, eikä viettää rahaa turhaan!

Käytä F. Lux… Ohjelmisto, joka sanoo, että tekee elämäsi paremmin… En tiedä sinusta, mutta en luota siihen! Varsinkin koska netissä, arviot sekoitetaan… Jotkut sanovat, että se toimii, toiset eivät ja sanovat, että se on kamala, ruma.

Henkilökohtaisesti olen aina mieluummin testata ohjelmiston itse tehdä lausunnon, koska makuun ovat luonteeltaan, yhdestä tietokoneesta toiseen, se voi olla erilainen, koska kokoonpanot ovat erilaisia ja myös siksi, että jokaisella on oma tapa käyttää ohjelmaa! Joten siksi, ja huolimatta siitä, että se ei herätä luottamusta, että olen vihdoin päättänyt testata F.lux ohjelmisto!

f. Lux

Miten F. Lux vaikuttaa?

Se muuttaa näytön värejä ympäristön valaistuksen mukaan. Siellä voimme sanoa, että jos tieto koneessa ei ole valoa anturi, se on huonosti vanhentunut!

Todellisuus on erilainen: ohjelmisto muuttaa näytön värejä, mutta ei ympäristön valaistuksen mukaan, vaan pikemminkin maantieteellisen paikannuksen ja ajan mukaan!

Suodata valo

Se lisää vaaleanpunainen-lohi suodattimen riippuen siitä, Oletko päivällä vai illalla. Niin konkreettisesti, laajoissa päivän valossa, sinulla on täysin normaali näyttö, ja illalla sinulla on ruutu vaaleanpunainen-lohi väri. Se on itse asiassa tämä väri, jota ihmiset valittivat! Ensimmäistä kertaa käytin sitä, ajattelin:

 1. Se on ruma.
 2. Se on huonompi, koska koko näyttö on vaaleanpunainen-lohi paitsi hiiri osoitin, joka on kirkkaan valkoinen, joka "vilkkuu" ja antaa vieläkin enemmän pään särkyä
 3. Entä näyttö? Tukeeko se tätä väri muutosta?

Joten ymmärsin, miksi jotkut ihmiset eivät pidä tästä ohjelmistosta… Mutta kuten kaikki ohjelmistot, joita en pidä ensimmäisellä hetkellä, näen vaihto ehtoja, jos ei ole vaihto ehtoja muuttaa mitään, että en pidä ennen poistamista sen tieto koneesta. Ja se oli vaihtamisen jälkeen eri asetuksia, että ymmärsin, miksi toiset piti siitä! Oletus asetukset ovat ruma ja liian liioiteltu, mutta kerran asetettu kaikkien makuun ja todellinen ympäristö, tämä ohjelmisto tekee juuri työtä, johon se luotiin!

On olemassa muutamia vaihto ehtoja, tärkeimmät ovat "sijainti paikka" ja "kirkkauden muutos" sinulla on tietysti mahdollisuus poistaa se kokonaan tai 1 tunti ja myös esikatselutoiminto siitä, miten näyttö käyttäytyy päivä muutamassa sekunnissa.

Jos tänään puhun tästä ohjelmistosta, se johtuu siitä, että se on ollut 2 vuotta nyt, kun minulla on tämä ohjelmisto asennettuna eri tieto koneisiin, ja niin testin jälkeen yli 2 vuotta, voin kertoa, jos se toimii tai ei.

Ja johto päätökseni on: Kyllä, se todella tekee elämästä parempaa! (joka tapa uksessa, kun olet valaistu näytön takana!) Pienellä tarkkuudella: niin kauan kuin me asettaa sen hyvin!

F. Lux-ohjelmiston määrittäminen oikein

 • Voit ladata F.lux: linkki
 • Asentaa
 • Kun se on asennettu, se ilmestyy tahra palkkiin. Tarkemmin systray (ilmoitus palkki) kellon vieressä
 • Klikkaa kuvaketta ja siellä voit napsauttaa käyrää nähdäksesi esikatselun näytön käyttäytymisestä 24 tuntia sekunnissa
 • Klikkaa "muuta asetuksia" ja näet asetukset-ikkunan
 • Voit muuttaa päivä-ja yönäytön valon voimakkuutta 1: ssä siirtämällä palloja. Kauempana vasemmalle menet, Pinker se tulee, sitä enemmän menet oikealle, sitä vähemmän näyttö muuttuu. Henkilökohtaisesti dayI vasemmalle 6500 K/sRGB. Ja yöksi laitoin 4500 K/sRGB, joka sallii minun olla näytön hyvin hieman vaaleanpunainen ilman liian liioiteltuja illalla.
 • Voit muuttaa maantieteellistä sijaintiasi 2 kohdassa. Klikkaa "Change" ja uudessa ikkunassa, klikkaa "Etsi"
 • Internet-sivu avautuu selaimeesi, ilmoita sijaintisi (maasi, kaupunkiisi tai posti numero. En usko, että on hyödyllistä ilmoittaa täydellinen osoite, ohjelmisto ei myöskään ole kovin tarkka, koska se ei ota huomioon sää, sikäli kuin tiedän, tai todellinen sijainti tieto koneen suhteessa ikkunasi jne…)
 • Copy-Liitä koordinaatit ikkunassa ja klikkaa "OK"
 • Voit muuttaa siirtymänopeutta 3 kohdassa. Henkilökohtaisesti laitoin "hidas". Tämä antaa minulle tuskin nähdä muutosta valon intensiteetti näytön. Ja mielestäni on parempi, että silmä sopeutuu vähän kerrallaan eikä kaikki kerralla. Ainoa poikkeus on ensimmäiset 2 viikkoa. Näemme muutoksen, mutta sitten, kun olet tottuu siihen, voit täysin unohtaa, että ohjelmisto on olemassa. Hidas siirtyminen mahdollistaa myös näytön ei Lag/jäädyttää lyhyessä ajassa, joka voi tapahtua, kun pelaat video peliä ja siirtymä on tehtävä.
 • Kun olet muuttanut asetukset, klikkaa "valmis" ja se on hyvä!
hyvin konfiguroidaan-Flow

Tietenkin, sinun täytyy muuttaa kokoonpanon mukaan oman ympäristön! (Ympäröivä valo on erilainen, lampun huoneessa, jossa olet erilainen, näytön kirkkaus on myös erilainen!)

Ja tehdä niin, sinun täytyy hipelöidä löytää oikea, joka sopii sinulle! Mutta kun oikea Setup löytyy, uskokaa minua, se on puhdasta iloa tehdä pitkä tieto kone istunto ilman pään särkyä! ;-)

Huom: nykyään Windows 10 on natiivi makaa vaihto ehto lepää silmäsi illalla. Tämä ominaisuus on kuitenkin oletusarvoisesti poissa käytöstä. Android on myös tämä ominaisu
us. Huomaa myös, että on olemassa fyysisiä anti-sininen valo suodattimet, jotka voivat myös auttaa, ne voidaan liimata näytöt, myös olemassa yli-lasit ja lasit.

Laissez un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *